7 / 10 / 16 - Ik ben met volle positieve moed met dit liedje begonnen. Ik was met wat simpels aan het proberen met de 'Machiniste': Een hihat, kick en clap. Hiervan heb ik een redelijk ritmisch motief mee gemaakt.

14 / 10 / 16 - Ik heb deze les veel op youtube en andere muzieksite's gekeken, hiervan heb ik veel ervaring opgedaan met vooral een infade en uitfade. Ook vond ik het hierdoor nog leuker om verder te werken.

4 / 11 / 16 - In deze les heb ik een infade en uitfade gemaakt en ook wat audiotracks gebruikt om mijn nummer aantrekkelijker te maken.

11 / 11 / 16 - In deze les heb ik mijn nummer tot de 2 minuten verlengt. Ook heb ik er een break tussen gezet.

2 / 12 / 16 - Ik heb geprobeerd om afwisseling te zoeken in mijn nummer door er een andere audiotrack bij in te voegen en af te wisselen.

8 / 12 / 16 - Ik heb de laatste afwerkingen aan mijn nummer gedaan, zoals een volume changer, een andere bassline erbij, en ook een slope voor deze bassline.

9 / 12 / 16 - Ik heb mijn verslag aangepast en afgemaakt.

Dit is het begin van mijn liedje. Ik ben simpeler als de vorige begonnen, omdat de vorige nogal complex was, wat niet heel erg in de smaak viel. Ik vind hem goed gelukt tot nu toe!

Create an account or Login to write a comment.

 • User Avatar

  Bernrodemuziek

  about 3 years ago

  Hoi Daan,

  Je bent goed bezig.

  Het klinkt waarachtig als een dancetrack.

  Dat komt ook wel door de bestaande samples die je hebt gebruikt.

  Probeer zoiets eens zelf te maken, volgens mij kun jij dat best.

  Ook de fade in en fade out is goed gelukt.

  je krijgt voor dit resultaat een 8,5

 • User Avatar

  ewaturkjeweetzelfbroer

  about 3 years ago

  jij denken dat jij denken zou dat jij mocro bent maar jij denken dat verkeerd broer ik rij jou zo vaak over dat ik jou als stoel gebruik broer ik hoor jij bent die boer a zemmer wat denk jij whollah ik eet jou koe op.

00:00
06:03